Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων DE DIETRICH SMART TC°

Σε αυτή τη δήλωση απορρήτου εξηγούμε πώς συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

  1. Πότε ισχύει αυτή η δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων;
  2. Ποιος είναι υπεύθυνος για τα δεδομένα σας;
  3. Ποια δεδομένα συλλέγουμε και πώς;
  4. Πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας;
  5. Ποια τρίτα μέρη έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας;
  6. Πώς εξασφαλίζουμε τα δεδομένα σας και πόσο καιρό το διατηρούμε.
  7. Πώς μπορείτε να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας;

1. Πότε ισχύει αυτή η δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων;

Αυτή η δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων ισχύει για όλες τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, μοιράζουμε και αποθηκεύουμε για εσάς όταν χρησιμοποιείτε τον έξυπνο θερμοστάτη μας και τις σχετικές εφαρμογές και υπηρεσίες, την υπηρεσία παρακολούθησης ή όταν επικοινωνείτε μαζί μας σχετικά με αυτά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες.

Έξυπνος θερμοστάτης

Ο έξυπνος θερμοστάτης είναι ένας θερμοστάτης με δυνατότητα Wi-Fi ο οποίος μπορεί να ελεγχθεί με ή χωρίς την εφαρμογή του θερμοστάτη μας. Αυτή η δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων ισχύει για όλα τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, μοιραζόμαστε και αποθηκεύουμε σε σχέση με τη λειτουργία του έξυπνου θερμοστάτη σας, της εφαρμογής και της συσκευής σας (για παράδειγμα του λέβητα ή της αντλίας θερμότητας).

Υπηρεσία καταγραφής

Η υπηρεσία καταγραφής είναι μια υπηρεσία που μπορεί να καθορίσει την κατάσταση της συσκευής σας και να προβλέψει πότε πρέπει να γίνει η συντήρηση. Η υπηρεσία χρησιμοποιεί μια μονάδα επικοινωνίας ή έναν έξυπνο θερμοστάτη (ο οποίος έρχεται προεγκατεστημένος στο σπίτι ή στη συσκευή σας ή μπορεί να εγκατασταθεί από το δικό σας εγκαταστάτη) για την αποστολή τεχνικών δεδομένων σχετικά με τη λειτουργία της συσκευής σας στους διακομιστές μας. Κάνουμε τα δεδομένα αυτά διαθέσιμα στον εγκαταστάτη σας μέσω ενός διαδικτυακού ταμπλό έτσι ώστε να μπορεί να καθορίσει την κατάσταση της συσκευής σας και να αποφασίσει αν απαιτείται συντήρηση. Εάν η συσκευή σας συντηρείται από μια μεγάλη εταιρεία εγκατάστασης, ενδέχεται να παρέχουμε τα τεχνικά δεδομένα σχετικά με τη λειτουργία της συσκευής σας απευθείας σε αυτήν την εταιρεία, για παράδειγμα μέσω API. Αυτές οι μεγάλες εταιρείες εγκατάστασης είναι υπεύθυνες για τη συλλογή και χρήση των δεδομένων σας και την ενημέρωσή σας για τις πρακτικές προστασίας δεδομένων τους.

Για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο συλλογής και χρήσης πληροφοριών από τους ιστοτόπους μας, διαβάστε την δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων του ιστότοπού μας. Αυτή η δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν ισχύει για τη συλλογή δεδομένων μέσω δικτυακών τόπων τρίτων. Ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου των ιστότοπων αυτών (εάν υπάρχουν) για περισσότερες πληροφορίες.

Αυτή η δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων τροποποιήθηκε τελευταία στις 13/10/2017 και αντικαθιστά παλαιότερες εκδόσεις. Μπορούμε να τροποποιήσουμε αυτή τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων από καιρό σε καιρό και θα σας ειδοποιήσουμε για οποιεσδήποτε αλλαγές δημοσιεύοντας την αναθεωρημένη δήλωση σε αυτόν τον ιστότοπο ή ενημερώνοντάς σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω των εφαρμογών μας.

2. Ποιος είναι υπεύθυνος για τα δεδομένα σας;

Είμαστε η DE DIETRICH κορυφαίος κατασκευαστής και διανομέας καινοτόμων συστημάτων και υπηρεσιών θέρμανσης και ζεστού νερού με γραφεία στη διεύθυνση 57 rue de la Gare, 67580 Μερτζβίλερ – Γαλλία. Ο έξυπνος θερμοστάτης μας ονομάζεται SMART TC °. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την DE DIETRICH και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της DE DIETRICH.

Η DE DIETRICH είναι μέλος του ομίλου BDR Thermea, η έδρα του οποίου βρίσκεται στο Apeldoorn της Ολλανδίας. Ο όμιλος BDR Thermea είναι ιδιοκτήτης διάφορων καθιερωμένων παγκοσμίως γνωστών σημάτων θέρμανσης και ζεστού νερού όπως DE DIETRICH, De Dietrich, Remeha, Brötje, Chappée και Baymak. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον όμιλο BDR Thermea και τα εμπορικά σήματα του, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του BDR Thermea.

Η DE DIETRICH και η BDR Thermea Group B.V. (αναφερόμενες στο εξής ως "DE DIETRICH" ή "εμείς") είναι υπεύθυνες για τη συλλογή και τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, όπως περιγράφονται στην παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρατηρήσεις ή καταγγελίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μας. Δηλώστε ότι έχετε μια ερώτηση σχετικά με το απόρρητο ή τα νομικά θέματα.

3. Ποια δεδομένα συλλέγουμε και πώς;

Όταν χρησιμοποιείτε τον έξυπνο θερμοστάτη σας και την εφαρμογή συλλέγουμε τα παρακάτω δεδομένα από εσάς: (1) πληροφορίες λογαριασμού χρήστη, (2) πληροφορίες εγκατάστασης και δεδομένα σχετικά με τη χρήση του έξυπνου θερμοστάτη και της εφαρμογής, (3) τεχνικά δεδομένα από τη συσκευή σας και (4) τις πληροφορίες που συλλέγουμε όταν επικοινωνείτε μαζί μας.

1. Πληροφορίες λογαριασμού χρήστη

Όταν συνδυάσετε τον έξυπνο θερμοστάτη σας με την εφαρμογή, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό χρήστη. Οι πληροφορίες λογαριασμού ενδέχεται να περιλαμβάνουν το όνομά σας, τη διεύθυνση κατοικίας σας και τον ταχυδρομικό κώδικα, την ημερομηνία γέννησής σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας, όπως την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου σας. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ρητά.

2. Ρυθμίστε τις πληροφορίες και τα δεδομένα σχετικά με τη χρήση του έξυπνου θερμοστάτη σας και της εφαρμογής

Κατά τη διάρκεια της ρύθμισης του έξυπνου θερμοστάτη σας, θα σας ζητηθούν ορισμένες ερωτήσεις σχετικά με την προοριζόμενη χρήση. Αυτό περιλαμβάνει ερωτήσεις σχετικά με προτιμήσεις, χρονοδιαγράμματα προγραμματισμού και άλλες ρυθμίσεις, όπως οι επιλεγμένες λειτουργίες (χειροκίνητη, προγραμματισμένη ή αντιπαγωτική).

Συλλέγουμε δεδομένα σχετικά με τη χρήση του έξυπνου θερμοστάτη, της εφαρμογής και της συσκευής σας. Αυτά περιλαμβάνουν δεδομένα σχετικά με τη συχνότητα χρήσης (για παράδειγμα, πιέζοντας πλήκτρα στον θερμοστάτη, χρόνους σύνδεσης εφαρμογών και κλικ οθόνης), τα σημεία ρύθμισης θερμοκρασίας, τις τρέχουσες θερμοκρασίες, τους κωδικούς σφαλμάτων και την κατανάλωση ενέργειας της συσκευής σας. Αυτά τα σημεία δεδομένων αποθηκεύονται κάθε ώρα και μεταδίδονται στους διακομιστές μας.

3. Τεχνικά στοιχεία σχετικά με τον έξυπνο θερμοστάτη, την εφαρμογή και τη συσκευή σας

Συλλέγουμε τεχνικά δεδομένα σχετικά με τον έξυπνο θερμοστάτη σας, την εφαρμογή και τη συσκευή σας. Αυτό περιλαμβάνει το μοντέλο και τον αριθμό σειράς, το υλικό και τη διεύθυνση IP, την έκδοση λογισμικού και άλλες τεχνικές πληροφορίες από τη συσκευή σας, όπως ώρες λειτουργίας καύσης και αντλίας, πίεση νερού, θερμοκρασίες, ταχύτητα ανεμιστήρα και αντλίας, κατάσταση βαλβίδας, κατανάλωση ενέργειας, και κωδικούς σφαλμάτων. Αυτά τα σημεία δεδομένων αποθηκεύονται πολλές φορές ανά λεπτό και μεταδίδονται στους διακομιστές μας.

4. Πληροφορίες που συλλέγουμε όταν επικοινωνήσετε μαζί μας

Όταν μας στείλετε ένα e-mail ή συνομιλήσετε μαζί μας, καταχωρούμε την επικοινωνία σας. Όταν μας τηλεφωνείτε, η υπηρεσία υποστήριξης μας θα καταχωρίσει τις ερωτήσεις ή τα παράπονά σας στη βάση δεδομένων μας. Μπορούμε επίσης να καταγράψουμε τηλεφωνικές κλήσεις για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Υπηρεσία καταγραφής

Όταν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία καταγραφής συλλέγουμε τα ακόλουθα στοιχεία από και για εσάς: (1) το όνομα, τη διεύθυνση και τα στοιχεία επικοινωνίας σας, (2) τα τεχνικά δεδομένα από τη συσκευή σας και (3) τις πληροφορίες που συλλέγουμε όταν επικοινωνείτε μαζί μας.

1. Όνομα, διεύθυνση και στοιχεία επικοινωνίας

Συλλέγουμε τη διεύθυνσή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά την εγγραφή της μονάδα επικοινωνίας σας στην ιστοσελίδα μας. Δεν συλλέγουμε τα ονόματα και τα στοιχεία διευθύνσεών σας, επειδή αυτό δεν απαιτείται για την παροχή της υπηρεσίας. Ωστόσο, ο εγκαταστάτης σας μπορεί να προσθέσει αυτές τις πληροφορίες στον ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου που χρησιμοποιεί για την παρακολούθηση της τεχνικής απόδοσης της συσκευής σας.

2. Τεχνικά δεδομένα από τη συσκευή σας

Συλλέγουμε το σειριακό αριθμό της συσκευής σας και τη μονάδα επικοινωνίας και πληροφορίες σχετικά με την τεχνική λειτουργία της συσκευής σας. Τέτοιες πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν ώρες λειτουργίας καύσης και αντλίας, πίεση νερού, θερμοκρασίες, ταχύτητα ανεμιστήρα και αντλίας, κατάσταση βαλβίδας, προειδοποιήσεις φθοράς και σφάλματος και κωδικούς σφαλμάτων. Αυτά τα δεδομένα αποθηκεύονται πολλές φορές ανά λεπτό και μεταδίδονται στους διακομιστές μας. Κάνουμε τα δεδομένα αυτά διαθέσιμα στον εγκαταστάτη σας μέσω ενός διαδικτυακού ταμπλό ή απευθείας εάν η συσκευή σας συντηρείται από μια μεγαλύτερη εταιρεία εγκατάστασης.

3. Πληροφορίες που συλλέγουμε όταν επικοινωνήσετε μαζί μας

Όταν μας στείλετε ένα e-mail ή συνομιλήσετε μαζί μας, καταχωρούμε την επικοινωνία σας. Όταν μας τηλεφωνείτε, η υπηρεσία υποστήριξης μας θα καταχωρίσει τις ερωτήσεις ή τα παράπονά σας στη βάση δεδομένων μας. Μπορούμε επίσης να καταγράψουμε τηλεφωνικές κλήσεις για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Συλλέγουμε αυτές τις κατηγορίες δεδομένων με τους ακόλουθους τρόπους: (1) συλλέγουμε τα δεδομένα που μας παρέχετε (κατά τη ρύθμιση του έξυπνου θερμοστάτη σας, όταν δημιουργείτε λογαριασμό ή καταχωρίζετε τη μονάδα επικοινωνίας σας ή όταν επικοινωνείτε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών). (2) συλλέγουμε αυτόματα τα δεδομένα από τον έξυπνο θερμοστάτη σας, την εφαρμογή ή τη συσκευή σας σύμφωνα με τα παραπάνω. και (3) ενδέχεται να λάβουμε δεδομένα από τον εγκαταστάτη σας όταν ενεργοποιήσει τη συσκευή σας στον ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου για την υπηρεσία καταγραφής.

4. Πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας;

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για τους ακόλουθους σκοπούς: (1) να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και να επικοινωνούμε μαζί σας, (2) για ερευνητικούς σκοπούς, ώστε να μπορούμε να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, (3) για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ και (4) τήρηση αρχείων και τήρηση των υποχρεωτικών μας υποχρεώσεων.

1. Για να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και να επικοινωνούμε μαζί σας

Προκειμένου να παρέχουμε τις υπηρεσίες έξυπνου θερμοστάτη και παρακολούθησης, απαιτούνται οι περισσότερες από τις πληροφορίες που περιγράφονται στην παράγραφο 3.

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες λογαριασμού χρήστη και τα στοιχεία επικοινωνίας για να προσαρμόσετε τον έξυπνο θερμοστάτη σας και την εφαρμογή και να σας στείλουμε μηνύματα υπηρεσιών, όπως ειδήσεις σχετικά με ενημερώσεις ασφαλείας ή νέες λειτουργίες. Χρησιμοποιούμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας όταν επικοινωνείτε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μας.

Οι πληροφορίες ρύθμισης, τα δεδομένα σχετικά με τη χρήση του έξυπνου θερμοστάτη και της εφαρμογής και τα τεχνικά δεδομένα από τη συσκευή χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία ενός προγράμματος ρυθμίσεων θερμοκρασίας, για την επαλήθευση της σωστής λειτουργίας του έξυπνου θερμοστάτη σας και της εφαρμογής και για την αποστολή ειδοποιήσεων συστήματος να βελτιώσετε την εμπειρία των τελικών χρηστών και, στο μέλλον, να σας προσφέρουμε μια εκτίμηση της κατανάλωσης ενέργειας της συσκευής σας.

Εάν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες καταγραφής, τα τεχνικά δεδομένα σχετικά με τη συσκευή σας καταγράφονται και διατίθενται στον εγκαταστάτη σας μέσω ενός διαδικτυακού ταμπλό ή απευθείας εάν η συσκευή σας συντηρείται από μια μεγαλύτερη εταιρεία εγκατάστασης. Ο τεχνικός εγκατάστασης μπορεί να δει αυτά τα δεδομένα και να καθορίσει την κατάσταση της συσκευής σας και εάν απαιτείται συντήρηση.

2. Έρευνες για τη βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών μας

Διεξάγουμε έρευνα σχετικά με τις γενικές τάσεις στον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες μας χρησιμοποιούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Το κάνουμε αυτό για να έχουμε καλύτερη εικόνα της συμπεριφοράς και των προτιμήσεων των πελατών μας και να αναπτύξουμε και να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Για να πραγματοποιήσουμε την έρευνά μας, μπορούμε να συγχωνεύσουμε και να αναλύσουμε τις πληροφορίες που αναφέρονται στην παράγραφο 3. Χρησιμοποιούμε μόνο συγκεντρωτικά δεδομένα και δεν χρησιμοποιούμε το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλες πληροφορίες που σας προσδιορίζουν άμεσα.

3. Απευθείας μάρκετινγκ

Χρησιμοποιούμε τα στοιχεία του λογαριασμού σας και τα στοιχεία επικοινωνίας για να σας ενημερώσουμε για νέα ή ενημερωμένα προϊόντα και υπηρεσίες από τις μάρκες μας που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε πάντα να εξαιρεθείτε από τη λήψη μηνυμάτων άμεσου μάρκετινγκ ακολουθώντας τις οδηγίες της σχετικής ανακοίνωσης μάρκετινγκ, προσαρμόζοντας τις προτιμήσεις του λογαριασμού σας ή επικοινωνώντας με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών.

4. Η τήρηση αρχείων συμμορφώνεται με τις εκ του νόμου υποχρεώσεις μας

Συλλέγουμε, αποθηκεύουμε και χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για εσωτερικούς επιχειρηματικούς σκοπούς, όπως η τήρηση αρχείων και η συμμόρφωση με τις νομικές και φορολογικές μας υποχρεώσεις.

Συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, μοιραζόμαστε και αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε εσάς, για να συμμορφωθούμε με τις νομικές υποχρεώσεις που μας υπόκεινται, για τα νόμιμα συμφέροντά μας ή για τα συμφέροντα τρίτου ή βάσει της συναίνεσής σας.

Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, ακολουθώντας τις συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με την επεξεργασία για την οποία δώσατε τη συγκατάθεσή σας ή επικοινωνώντας με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μας ή με τον τοπικό σας εγκαταστάτη. Εάν αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ή εάν αρνηθείτε να δώσετε προσωπικά δεδομένα που απαιτούνται για την εκτέλεση της σύμβασης ή τη συμμόρφωση με μια νομική υποχρέωση, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να παράσχουμε όλες ή μέρος των υπηρεσιών που ζητήσατε από εμάς. Αν επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τα νόμιμα συμφέροντά μας ή για τα συμφέροντα τρίτου, θα λάβουμε εύλογα μέτρα για να αποτρέψουμε την αδικαιολόγητη βλάβη σας. Τα νόμιμα συμφέροντά μας μπορούν για παράδειγμα να περιλαμβάνουν σκοπούς ασφάλειας και ασφάλειας ή να παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες και προσφορές σε εσάς. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα συμφέροντα, ανατρέξτε στους σκοπούς για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα παραπάνω προσωπικά σας δεδομένα.

5. Ποια τρίτα μέρη έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας;

Μπορούμε να αποκαλύψουμε ή να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τον εγκαταστάτη και τις εταιρίες του ομίλου, τους παρόχους υπηρεσιών και τους συνεργάτες μας για τους ακόλουθους σκοπούς: (1) να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε εσάς, (2) να υποστηρίξουμε τις επιχειρηματικές μας λειτουργίες και (3) άμεσο μάρκετινγκ.

1. Για να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε εσάς

Εάν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία καταγραφής, τα τεχνικά δεδομένα από τη συσκευή σας διατίθενται στον εγκαταστάτη σας μέσω ενός διαδικτυακού ταμπλό ή απευθείας (όπως αναφέρεται παραπάνω).

Όταν καλούμε έναν εγκαταστάτη για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης ή συντήρησης της συσκευής σας, ενδέχεται να μοιραστούμε δεδομένα και αποτελέσματα ανάλυσης από τον έξυπνο θερμοστάτη σας, έτσι ώστε ο εγκαταστάτης να σας παρέχει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία.

Μπορούμε να σας προσφέρουμε μια υπηρεσία σε συνεργασία με έναν από τους συνεργάτες μας, για παράδειγμα όσον αφορά τον αυτοματισμό στο σπίτι. Σε αυτή την περίπτωση, μπορούμε να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με αυτούς τους συνεργάτες για να σας επιτρέψουμε να κάνετε τη βέλτιστη χρήση των συνδυασμένων υπηρεσιών μας. Θα το πράξουμε μόνο αν λάβουμε υπόψη ότι τα τρίτα μέρη θα προσφέρουν μια ευπρόσδεκτη πρόσθετη υπηρεσία και θα μοιραστούμε τα δεδομένα σας μόνο με αυτούς τους συνεργάτες αφού σας έχουμε ενημερώσει για τα σχέδιά μας και σας προσφέρουμε μια δυνατότητα εξαίρεσης ή με την προηγούμενη συγκατάθεσή σας.

2. Για να υποστηρίξουμε τις επιχειρηματικές μας λειτουργίες

Μπορούμε να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με εμπιστευμένα τρίτα μέρη που εκτελούν επιχειρηματικές λειτουργίες (π.χ. παρόχους φιλοξενίας, παροχείς κοινωνικών δικτύων) ή παρέχουν υπηρεσίες εκ μέρους μας (π.χ. υπηρεσίες υποστήριξης). Όλα αυτά τα τρίτα μέρη θα πρέπει να προστατεύουν επαρκώς τα προσωπικά σας δεδομένα και να τα επεξεργάζονται μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες μας.

3. Έρευνα και άμεσο μάρκετινγκ

Η DE DIETRICH είναι μέλος του ομίλου BDR Thermea. Στο πλαίσιο του ομίλου εταιρειών μας, μπορούμε να ανταλλάξουμε πληροφορίες για σκοπούς έρευνας και άμεσου μάρκετινγκ (βλ. Παράγραφο 4 παραπάνω).

Μπορούμε επίσης να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με ρυθμιστικές, φορολογικές ή ερευνητικές αρχές, αν μας το ζητήσουν από το νόμο.

Μπορούμε να μοιραστούμε συγκεντρωτικές, μη προσωπικές πληροφορίες με τρίτους. Για παράδειγμα, μπορεί να μοιραζόμαστε τις τάσεις σχετικά με τη χρήση ενέργειας στο σπίτι. Βεβαιωνόμαστε ότι αυτές οι μη προσωπικές πληροφορίες δεν μπορούν να συσχετιστούν με συγκεκριμένους χρήστες των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Οι εταιρείες του ομίλου, οι πάροχοι υπηρεσιών και οι εταίροι μας μπορούν να εδρεύουν σε χώρα εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (που σημαίνει όλες τις χώρες της ΕΕ συν το Λιχτενστάιν, τη Νορβηγία και την Ισλανδία). Στην περίπτωση αυτή υπάρχει διεθνής μεταφορά προσωπικών δεδομένων. Οι νόμοι αυτών των χωρών ενδέχεται να μην παρέχουν το ίδιο επίπεδο προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων με τους νόμους της Ελλάδας. Όπου είναι απαραίτητο, θα εξασφαλίσουμε την ύπαρξη επαρκών διασφαλίσεων για τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις για τη διεθνή διαβίβαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως οι τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες της ΕΕ ως εγγυήσεις.

6. Πώς διασφαλίζουμε τα δεδομένα σας και πόσο καιρό διατηρούμε τα δεδομένα σας;

Θα φροντίσουμε ώστε τα προσωπικά σας δεδομένα να διασφαλίζονται σωστά χρησιμοποιώντας κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ώστε να προστατεύονται από μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη χρήση, τροποποίηση, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή αποκάλυψη, τυχαία ή λανθασμένη καταστροφή ή απώλεια.

Διατηρούμε τα δεδομένα σας στα συστήματά μας για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ή στο βαθμό που αυτό είναι απαραίτητο για συμμόρφωση με τις νόμιμες υποχρεώσεις και για επίλυση διαφορών. Εάν διαγράψετε τον λογαριασμό σας ή εάν δεν απαιτούμε πλέον τα δεδομένα σας, τα διαγράφουμε ή τα κάνουμε ανώνυμα.

Ορισμένες πληροφορίες επεξεργάζονται και αποθηκεύονται απευθείας στον έξυπνο θερμοστάτη σας ή την εφαρμογή. Μπορείτε να διαγράψετε αυτές τις πληροφορίες επαναφέροντας τον θερμοστάτη στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του ή διαγράφοντας την εφαρμογή.

7. Πώς μπορείτε να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μας για να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα και να μπορέσετε να την ενημερώσετε και να την τροποποιήσετε. Μπορείτε επίσης να ασκεί οποιαδήποτε άλλα δικαιώματα που ενδέχεται να έχετε δυνάμει των ισχυόντων νόμων περί προστασίας δεδομένων, όπως η διαγραφή ή ο περιορισμός της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων ή η αίτησή μας να μεταφέρουμε κάποιες από τις πληροφορίες σας σε άλλους οργανισμούς. Ενδέχεται επίσης να έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε σε κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και, σε περίπτωση που ζητήσαμε τη συγκατάθεσή σας, να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας.

Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να σας ζητηθεί να δώσετε πρόσθετες πληροφορίες για την επαλήθευση της ταυτότητάς σας. Τα δικαιώματα που περιγράφονται στην παρούσα παράγραφο ενδέχεται να είναι περιορισμένα σε ορισμένες περιπτώσεις - για παράδειγμα, όπου μπορούμε να αποδείξουμε ότι έχουμε νόμιμη υποχρέωση επεξεργασίας των δεδομένων σας. Λόγω του τρόπου με τον οποίο διατηρούμε ορισμένες υπηρεσίες, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να διαγραφούν τα αντίγραφα ασφαλείας και ενδέχεται να διατηρήσουμε ορισμένα δεδομένα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αν αυτό απαιτείται για νομικούς λόγους.

Μπορείτε πάντα να ακυρώσετε την υπηρεσία παρακολούθησης και τη μεταφορά των τεχνικών δεδομένων σχετικά με τη συσκευή σας στη βάση δεδομένων μας και στον εγκαταστάτη σας ακολουθώντας τις οδηγίες απόρριψης στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λάβατε όταν ενεργοποιήσατε την υπηρεσία παρακολούθησης ή επικοινωνώντας με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών .

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, σχόλια ή παράπονα σχετικά με αυτή τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανεπίλυτες ανησυχίες, έχετε επίσης το δικαίωμα να καταθέσετε μια καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων σας.